Gott Nytt År!

Gott Nytt År på er mina vänner! I Sydney är det redan 2008 bara så ni vet =)



image75

God Jul gott folk!

image74

Jaha då var det snart julafton ja

Granen är köpt, alla julklappar är fixade. Dock är det för många och för stora att ligga under granen så dom får ligga i sina påsar i sovrummet. Långa dagar på jobb, extra öppet nu inför jul. Skoj med lite ös på jobb, varit en hel del folk denna veckan kan man lugnt säga. Jobbar hela helgen, Stenen jobba på ösndag vilket är kul. Nog första gången jag ser honom jobba en helg dag hehe.
Så nu sitter man här med sin whiskey o kör några sköna Justin tunes!




Balls of Fury

Kolla nyss på den, hade några roliga sekvenser men trodde den skulle vara lite roligare ändå. Får ett ok men inte mer än så.

image66

Skönt med en ledig dag

Gick upp vid 11 tiden och sen tittade jag på det sista avsnittet av Dexter, grym e han. Robban säger att det kommer en säsong 3, längtar redan. Har även handlat lite julklappar, handlat nästan alla bara en kvar vi ska handla till syster o Jimmy den fixar vi på måndag. Kolla även in en present till mig har kollat lite på den snabbt innan men nu kolla man igenom den ordentlig, en Hugo Boss klocka. Även kollat på dom två senaste CSI avsnitten, dom har legat on hold eftersom man kollat på Dexter istället. Imorrn blir det en liten sammandrabbning med Stenen och några andra från jobb, årets viktigaste match, Liverpool - Man U. Fick nyss ett mess att det är obligatoriskt med matchtröja samt att det bjuds på glögg, pepparkakor och whiskey så det lutar åt att det kommer bli en trevlig tillställning!

Sammanfattning

Fredag: Kom hem tidigt ifrån jobb, sen placera jag mig i sängen och börja kolla på mina Dexter avsnitt från säsong 1, 7 timmar av intensivt tittande. Mina aningar ang. slutet var rätt. Även Robban hade rätt att det är en serie av bra kaliber. Har börjat kolla på säsong 2 nu, dock bara hunnit kolla på 2 avsnitt. We like!

Lördag: Börja dagen med att slappa en del, gick rundor i badrocken till typ kl 16, fixa till mig lite sen kolla man på gubbarna som gick på sin första förlust i ligan, inte bra det. Efter matchen gick man hem till en flicka som Fille börjat träffa, födelsedagsfest. Satt där ett tag och tog några kalla, sen begav dom sig till Harry´s men jag gick hem.

Söndag: Blev lite städning hemma som det brukar bli på söndagen sen åkte vi till syster och Jimmy där den årliga lussebakningen ägde rum. Blev den del bakning och så käka vi den klassiska mexikanska plankpizzan, maffig e den! Väl hemma så åkte alla mina tomtar fram, nu fattas bara julgranen.

Måndag: DR start på jobb, var en del folk men inte den massiva stormningen som man förväntade sig, fattar inte folk att dom ska handla julklappar nu?? Efter jobb var man hos föräldrarna och fixa deras antivirus skydd, skaffade en äkta licens till dom samt var med mamma och köpte en julgran.

Tisdag: Jobb som vanligt, inget speciellt som hände idag. Väl hemma har man kolla på fotbollen, väldigt viktig match ikväll. Som jag nämnde för några veckor sen såg det mörk ut för gubbarna, men dom tog sig i kragen och vann. Ikväll var det vinst som gällde igen för att gå vidare från gruppen och dom gjorde ingen besviken, 4-0 på bortaplan säger en hel del. Nu är det final som gäller igen!


Får väl göra en liten uppdatering

Helgen har gått snabbt, för snabbt. Som sagt var hos fransmannen i fredags, lördags var man duktig och putsa fönsterna och satt upp nya persienner. Söndags var jag o baby på dop och efter det handla lite på Maxi, sen placera man sig framför tv och kolla på gubbarna ta en säker seger, 4-0. Ser sjukt stabilt ut för tillfället!
Tänkte börja kolla på Dexter, har kollat lite då o då men nu är det dags och kolla igenom alla avsnitten så man har koll på allt. Robban säger ju att det e så bra så jag får väl se =) Annars e det ju bara CSI som jag har stenkoll på.

Sen för att avrunda det hela så har vi dagens nyhet här:
http://www.aftonbladet.se/stockholm/article1388212.ab

Ölkväll!

Precis kommit hem ifrån fransmannen, haft ölkväll med grabbarna. 40 st olika öl, massa korv, ölkorv, tapas bricka och kyckling. Inte helt fel det. Ja efter ett tag så smaka all öl likadant, men skoj hade vi. En hel del gamla minnen som togs upp, massa roligt man har varit med om i livet plus en nytt minne som skapades ikväll, det som hände ikväll kommer det snackas om långt fram i tiden eller va säger du fransmannen??? =)

RSS 2.0