Hoppet lever kvar!

Ja det såg mörkt ut för några veckor sen men gubbarna har tagit sig i kragen och vunnit 8-0 och ikväll 4-1, nu gäller det bara att vinna sista matchen så är vi vidare i CL. Dagens giganter var Torres och Mascherano, Torres med sina 2 mål o Mascherno dominera på mitten. Ser bra ut det här!

image59

You´ll Never Walk Alone

Gänget e samlat!

DSC00289.JPG
Gänget e samlat!

Äckligare vin får man leta efter!

DSC00288.JPG
Äckligare vin får man leta efter!

Vad är spinat för något???

DSC00287.JPG
Vad är spinat för något???

Dagen

Upp kl 10 för att tvätta. Mecka lite mackor sen, och det är inte ofta man äter frukost ska ni veta. Har inte ätit det på typ 15 år, inte regelbundet iaf. Enda gången jag äter är faktiskt när man är i Polen, då har man inget val hehe. Åkte till jobb en sväng sen och då vara hela ligan samlad! Stenen, Rob, Börda, Floyd, Floydina, DD och Jesus, bara Ålen som fattades. Väl hemma så var det dags för att fixa mat, blev hemmalagad pizza idag. Älskling fixa degen sen var det bara att langa på massa råvaror, blev t.om med över så man kan ha med sig till jobb. Ska placera mig i sängen igen o kolla på tv.

Dans evolutionen

Dom flesta av oss har kört dessa på dansgolvet o tyckt vi e grymma! =)


Gårdagen

Väldig najs förfest hos DD igår, en del dricka, dance och Paul. Riktigt duktig på trolla e han, man tror man har koll på korten men det har man inte. Fick även se det omtalade tricket med kronan och burken. På nått vänster får han in kronan i burken utan att öppna den, eller rättare sagt han får en o tro det =) Sjukt bra e det iaf! Efter det drog man ner på Tempel med Fille o Jesus, blev nästa 1000 kr fattigare men skoj va det! Vet inte riktigt när jag gick hem men kebab på vägen blev det hehe



Uppvärmning hos Fille innan DD, man ville ju inte strecka sig eller nått =)

Lite ledighet!

Har lite ledighet att se fram emot nu, ledig från tills ons, inte helt fel det! Ska iväg till DD ikväll på förfest där magikerna Paul ska överraska oss alla, it will be najs! Sen drar man ner till Tempel som fyller år, får se vad dom kommer bjuda på! Ska fixa o trixa lite nu innan Fille kommer o plockar upp mig, ha det!

Glömde en sak...

Har även bytat minnen i datorn så nu kan du inte klaga på att man har dagisminnen Robban! =)

Ny klocka?

Fungerar på kanske bygga på min klocka samling, har 7 st just nu men man kan ju inte ha för många =) Nästa steg blir att man inskaffar sig ett klockskåp med belysning så man kan ha dom på display. Måste dock först övertala älsklingen eftersom hon är helt anti det, kommer nog inte bli det lättaste hehe Har kollat rundor en hel del, finns ju så sjukt många snygga klockor men det lutar åt att det kommer bli en Tissot Quadrato. Den skiljer sig en del från dom jag redan har det är därför.

image53


Annars var det full rulle på jobb, fått förstärkning och man kan väl säga att det var på tiden, kändes bra med Pjäääär men vi måste komma på ett nytt namn till honom eller va säger du Rob? Stenen jobba hos oss, sen var Ålen, DD och Jesus och hälsa på! Floyd var snäll och köpte tårta till oss, han blir ju 12 år en viktig ålder! =P Sen hade jag, Rob ett gott snack med Stenen, behövs att snacka lite allvar ibland, säga vad man tycker o tänker, så får man se hur det blir i framtiden.
Väl hemma har man inte gjort många knop, fixa lite mat sen har man placerat sig framför datorn med några Staro. Ska nog ta o kolla på gårdagens CSI nu, ciao!


Grymma killar



Rätt så duktiga =)

Doovde player

Vilken kille!



Husdjur på jobb

Robban o jag haffa en fluga idag som vi skulle ha som husdjur på jobb, några timmar senare var den död....


Slappedag

Gick upp vid 11:30, sen kl 13 så åkte jag, syrran o hennes man till pappa, käka lite god mat osv. Det var ju fars dag. Baby var i Höganäs med familjen. Sen efter det har man bara varit hemma o typ halvsovit framför tvn. Kommit på att det är rätt så kallt ute nu så man får ta fram den tjocka jackan imorrn! Ska lägga mig i sängen nu o kolla lite på tv. Saaar vi!

Klassfest

Va ju som sagt på klassfest igår, jag o tjejerna. Vi för hemma hos mig ett tag sen drog vi ner till Tivoli. Sjukt skoj o träffa alla andra från skolan, samt ett antal andra. Själva eventet va riktigt kasst, fick räkcocktail som förrätt, sen fläskfilé och potatisgratäng. Alla åt inte samtidigt, sen kom dom bara fram en gång till bordet och fråga vad man ville ha o dricka sen fick man gå till baren själv. Ett tag var det bara skolorna som fick vara i Vinylbaren men sen dissa dom alla bord o så va det fritt för alla. Inte värt dom 400 kr man fick betala. Men som sagt det va ändå najs o träffa alla. Många utav brudarna hade skaffat ungar. Annars hade det väl inte hänt så mycket på den fronten, killarna var likadana nu som dom va för 10 år sen. 3 timmar tog det innan polisen fick komma och hämta en som börja bråka. Efter Tivoli så drog vi till Cantina, en klasskamrat jobba där så han fixa in oss, vi placera oss i baren och han fixa fina drinkar! Efter det så gick vi vidare till Tempel, även där jobbar en klasskamrat så vi blev in fixade där med. Lite dance och dricka och kl 4 tyckte Bruce att det var dags att bege sig hem, köpte mig en kebab sen va jag nöjd!

Snö

Just det, glömde nämna det innan att det snöa här. 10 min senare var snön borta igen. Härligt med skånsk vinter =)

Bärbar

Lita sugen på att köpa en sådan nu. Kollat rundor på en massa nu, en sak är säkert och det är att det kommer bli en ASUS. Lutar åt att det blir den här:
 http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=26&l3=316&l4=0&model=1660&modelmenu=1


Annars har det väl inte hänt så mycket, nytt system på jobbet som fungerar som allt annat nytt. Jobbigt nu men det kommer bli bättre. Imorrn blir det klassfest, eller om man nu kan kalla de för det. 10 år sen man sluta 9:an och då får man en imbjudan till en klassfest. (Ja jag vet jag är gammal nu...) Från min klass är det hela 4 pers som har anmält sig! =) Blir en liten förfest hos mig sen ska vi iväg, för se hur många som tycker upp från alla dom andra klasserna, kommer säkert bli skoj!


8-0

Var ett tag sedan man skrev något, har varit lat...Ska försöka hålla igång igen! Helgen har man varit riktigt slapp.

Jobb på lördag sen bara varit hemma , och kollat på tv samt film. Jag o baby kolla på 28 Weeks Later. Gick o titta på men det va som alla andra sk zombie filmer så man har väl tröttnat på dom nu.

Söndags var man nog ännu mer slapp, tror faktiskt inte jag var ute alls på hela dan, möjligtvis bara gått till affären.

Måndag var man oxå ledig, baby var hos husläkaren och sedan gick hon till akuten eftersom hon har haft ont i magen hela veckan, där var hon i 7 timmar och dom hitta inget fel på henne, va ska man säga? Själv dammsuga man lägenheten, laga mat, var på systemet köpte lite fint vin och whiskey. Sen gick man till syster och fika på deras jobb. Gick o la mig vid kl 1, somna typ 3, sen skulle man upp kl 7 för att tvätta. Men man har ändå varit pigg på jobb och man är fortfarande pigg hehe.
Jesus kom förbi ikvälloch kolla på fotbolll, viktig match för gubbarna och dom gjorde ingen besviken, 8-0!!! Rekord I Champions League. Nu gäller det bara att vinna dom andra två matcherna så är vi vidare till slutspelet, spelar vi bara som idag så är det lugnt!





You´ll Never Walk Alone

Lång dag

Då va man hemma från jobb, duschat o så. Lång dag idag eftersom vi hade nattöppet. Skoj med lite sådana grejer, man får en hel del o göra men det är skoj ändå. Bästa är folket som ska handla, dom e som djur, så fort man öppna dörrarna så bara springer dom in o haffar det dom ska handla. Skit roligt e det =) Nu ska man kolla lite på tv sen nanna kudde. Ciaaaaao!

RSS 2.0