Första dagen

Då var första dagen avklarad på nya jobbet, Publiciteta&Co. Inga avancerade uppgifter än, mest att man ska komma in i rutinerna osv. Sen är det en kort vecka med, helgdagar och så gör att det blir en lugn inköning. Mest intressant var alla huliganer som samlas på hamnpaviljongen innan matchen HIF-MFF. Sjukt många poliser, snackar minst 15 pikebussar, 10 st hästpoliser och en del hundar. Dom började redan samlas kl 11 och matchen börjar kl 20. Så klart skulle dom bråka med polisen och det hela urartade, intressant och se det hela från kontoret. Detta är vad våra skattepengar går till. HIF vann föresten matchen med 4-2, spela ut MFF.

Sen har vi även köpt oss en elgrill, sorry Danne!

image205


Byggare bob!

Byggarebob i farten idag, Jag, Marko och Pawe har byggt en veranda hos Marko. Dom börja snacka om det igår o då sa jag att jag ska vara med på bygget.  Vi börja med att åka till Byggmax för att fixa virke och allt annat som vi behövde. Jag o Pawe såg ett verktygsbälte och tvinga Marko att köpa oss vars ett. Sen var det bara till att sätta igång, måste säga att vi gjorde ett bra jobb! Riktigt imponerade var det!


Sista dagen igår..

Då var det sista dagen med gänget på jobb igår. Tråkigt att lämna och jag kommer sakna det, samtidigt är det spännade att börja på det nya jobbet på måndag. Stort tack för denna tiden, speciellt då Stenen som lätt har varit  den bästa chefen jag har haft. Robban försvann tidigare igår eftersom hans päron är på besök så han missa den sista fredagsdonken, iallafall när jag var med. Men vem vet det kanske dyker nått mer tillfälle iframtiden!

image194

Veckans partylåt!

Denna låten brukar alltid liva upp festerna, eller vad säger ni?





Chemical Brothers - Hey Boy Hey Girl


Beställt!

Då har man beställt lite nya grejer fån Liverpool bland annat den nya hemma tröjan, samt några tröjor till Maria och lite annat smått och gott. Var även hos grannarna på jobb som hade kläd rea idag. Köpte sig 3 st tröjor, Stenen shoppa loss ordentligt och Robban hitta sig en skjorta. Sista dagen på jobb imorrn så man får bjuda på lite tårta. Blandade känslor, tråkigt att lämna eftersom vi har sjukt roligt ihop och är ett bra team, sen känns det väl lite att det är dags att testa på något nytt. Får hoppas att man kommer trivas på det nya jobbet annars kanske man får komma tillbaka, eller va säger du Stenen? =)

Kudden väntar nu!

image193

Gårdagen

Var man på Olympia och kolla på HIF med jobbet och resursbank. Satt i logen, käka väldigt god mat o lite dricka på det. Väldigt trevligt, synd bara att HIF suger och inte kan vinna dessa matcher mot sämre lag...





Årets första grillning!

Då var man på årets första grillning igår, åkte hem till Marko efter jobb på grill, fotboll, dricka och poker. Det kan bara bli en bra kväll med det upplägget. Sen åkte vi ner på stan och körde en pubrunda. Avsluta det hela med en runda på donkan. Aldrig fel med lite flottig mat efter en kväll på stan!


Kanske dags igen?

Var ett tag sedan man köpte sig en ny klocka, kanske är dags för en ny igen? Har haft ögonen på en Hugo Boss klocka ett tag nu men nu har man även fått upp ögonen för Maurice Lacroix. Finns en hel del fina klockor där, bland annat dessa två jag kan tänka mig. Vilken hade ni valt??

image178image179

Veckans partylåt!

Hade en annan låt på G från början, men den spela vi på jobbet så jag kör på en annan istället, sneaky!



Justin Timberlake - Sexy Back (Drastik Remix)

Fail på högnivå



Bästa e nog när han gör en upper downer på bruden!

Helgens äventyr

Då hade man en liten Kick-Off med nya jobbet. Vi åkte till Malmö några timmar tidigare eftersom vi hade lite möte/utbildning på hotellet. Senare på dagen kom älskling och Jonas flickvän. Var på hotellet Duxiana, väldigt mysigt och fresht hotell. Vår rum var nog det största av dom 3, vi hade t.om en egen espressomaskin! Sen på kvällen var vi bjuda till Wallmans Dinnershow, riktigt duktiga var dom. Grillbuffén var inte helt fel, man blev räääätt så mätt. Senare var det dags för lite moves på dansgolvet och i kareoke rummet. Vi runda av kvällen med lite dricka på Gökboet, nått ställe vi hitta på Lilla Torg, var även en del kaffe testade på rummet sen när vi kom till hotellet.


 

Seg o lat

Pallar inte uppdatera idag ang helgen, kommer upp lite bilder och info imorrn istället

Veckans partylåt Bonus Edition!

Var tvungen att få med denna låten med. Den är för dig Stenen, så det e bara till och lyssna och njuta!



Veckans partylåt!

Hade en massa och välja mellan, men det blev till sist denna låten eftersom den har en najs video!



Cassius - Feeling For You

Viktig statestik

Man måste ju ha koll på Rambo, speciellt hur det ligger till med och utan tröja!

image167

Ny tandborste

Ny tandborste is tha shit! Man bara känner hur rena tänderna blir. Grym känsla, samma sak med nya rakblad.

Sjukt grym match!

Liverpool - Arsenal del 3! Bryr mig inte ifall vissa klagar på massa fotbolls inlägg men det här var en grym match. Nog första matchen man blev svettig utan att ha spelat själv. 1-1 i första mötet så förutsättningarna var enkla, vinst och vi är vidare. Börja dock illa, underläge 1-0 efter 13 minuter och utspelade. Sen kommer Sami in i handlingen i 30:e minuter och nickar in 1-1. Efter det tar vi över matchen och gör 2-1. 6 minuter från slutet kommer chocken 2-2, var inte glad då ska ni veta. Men sen kommer en svensk ängel in och hjälper oss, domaren dömmer straff. Kung Gerrard skjuter in den distinkt och sen av bara farten kom 4-2. Nu e det semifinal mot Chelsea som gäller och efter det kommer det bli Manchester U i finalen. Eller va säger du Stenen?

image166

Gott med mat?

DSC00416.JPG
Gott med mat?

Poker kungen!

DSC00415.JPG
Poker kungen!

Veckans partylåt!

Blir lite nyare låt denna gången!




Madonna feat Justin Timberlake - 4 Minutes

Inte bra det här...

Slår aldrig fel det här. Satt o snacka med Stenen för nån dag sen att jag var den enda på jobb som inte varit sjuk än. Klart man känner idag när man vaknar att man håller på att bli kass. Svettats under hela natten och halsen mår inte bra. Nu har man krängt lite halstabletter, smörjt in halsen med Vicks och tagit mig lite whiskey. Så imorrn e man nog på G igen!

RSS 2.0