Lenny, EM, poolen och Wii

Riktigt skönt väder har det varit dom senaste dagarna! Var på Lenny Kravitz i torsdag, Eric Gadd var förband. Lenny var helt ok, men det blev inte ett riktigt go. Men vi hade skoj iaf! Sen har ju EM börjat, då har man suttit hos Marko. Byggde ju den fina verandan som vi kunde sätta tv där ute och ligga i poolen och kolla på fotbollen. Så det har vi gjort hela helgen, sen släng på lite grill och Wii så har du en lyckad helg =)



Hade fler foto på Lenny men dom var kassa, samma gäller video. Beror på att man tog dom med mobilen samt så var man inte så stadig på hand efter lite vin...

Väääääldigt försenad Veckans partylåt!

Inte kunnat uppdatera tidigare eftersom det har strulats med kontot, flyttas osv. Sen har jag faktiskt inte varit hemma på hela helgen. Ska uppdatera mer lite senare, ska bara fixa lite mat först. Men här kommer låten iaf!



Enur ft. Natasja - Calabria

Packar

Då har vi börjat packa, packat ner det mesta. "Bara" köket kvar mer eller mindre och alla kläderna. Får ta tag i köket imorrn eller på onsdag. Som vanligt samlar man på sig en massa grejer, får passa på och slänga en del. Ingen som vill ha en stereo?? =)


image265

RSS 2.0