Smokin

Då fick vi äntligen testa vår rökmaskin, helt sjukt va det. Men ser verkligen ingenting, inte ens en halvmeter framför en. Skoj var det iaf, Stenen och Robban på bilderna nedanför om ni nu undra hehe


Hitman

Eftersom man har spelat alla Hitman spelen var man tvungen att kolla på filmen med. Helt ok var den, dock är det en annan känsla om man spelat spelen har man inte det lär man nog inte tycka den är nått vidare.

image89

Kökskungen

Då har kökskungen varit i farten igen. Idag blev det entrecote med potatis, stekt champion, ärtor, minimorötter och grönpepparsås på det hela. Får se vad kökskungen Robban kommer kontra med =)

image88

Ny klocka, ny arena

Då har man köpt sig en ny klocka igen, kommer passa perfekt till festen på fredag! Har ingen digitalklocka så jag tyckte det var dags att fixa en sådan med. Sen är även planerna klara för den nya arenan Liverpool ska ha, sägs att all bråk mellan ägarna och tränaren är lösta nu, får bara hoppas att det visar sig på fotbollsplanen med.

image86

Spacad arena eller vad?

image87

Fixarn

Då har man varit duktig idag på jobb, fixat undan alla servicar och mög samt byggt ett datorpaket till en kund, gick på typ 19k. Efter det så tyckte jag att jag förtjäna att gå kl 17 så jag åkte hem med Robban då. Sen har även min nya outfit kommit, vit kavaj o byxor =) Får även säga GRATTIS ÄLSKLING som fyller 25 år idag, jobbar dock till kl 23 så man sitter hemma själv o tar sig några kalla. Får väl langa upp lite bilder på 19k datorn, det "lilla" grafikkortet, outfiten och rosorna.


Inte bra att vara ledig...

Eftersom när man kommer tillbaka till jobb har man en heeeeel del servicar o mecka med..


Ledig

Varit ledig idag, skönt. Var som sagt nere på stan o leta efter guld grejer och vi hitta en del på Buttericks, finns dock inte så mycket grejer som killar kan ha men nått fixar man. Hitta även 2 nya guld klockor till mig själv, får vänta på lönen så får man se vilken man köper =) Annars har man kolla på film, Resident Evil: Extinction. Ingen bra film men eftersom man kolla på del 2 igår så fick jag ta o se del 3. Sen kom en polare över för att kolla på Liverpool, pinsamt är det just nu, 2-2 mot Aston Villa en match vi ska vinna lätt. Benitez får packa sina väskor o dra!

Thriller

Man kan tycka en hel del om Michael Jackson men en sak kan man inte ta i från honom, Thriller albumet. Tidernas mest sålda album, och det är ett riktigt bra album. Synd bara att framgången gick honom åt huvudet, från att vara en fattig svart pojke till att bli en rik vit "kvinna" och nu vet jag inte riktigt vad man kan kalla honom. Ska bli intressant och hör det nya Thriller albumet med lite nya remixer. Men orginalet är fortfarande orginalet!





Annars har man varit ledig idag, inte varit många knop på mig idag. Haft besök sen kollat på Ratatoullie. Är ledig imorrn med ska ner en runda på stan med älskling innan hon går till jobb. Ska se ifall man hittar något guldigt till festen =)

Hur kan det komma sig...

...att man kan spela 1-1 i ena matchen och sedan vinna omspelet med 5-0? Bara pinsamt att det blev 1-1 första mötet eftersom det är 2 hela divisioner mellan lagen. Då ska man vinna med minst 5-0. Skönt att kungen fick göra hattrick!

Sen är Stenen säkert väldigt glad nu eftersom Luleå vann med 7-2 över FBK, hur kunde detta hända Robban??

Bra grannar!

Fixa ju punka på cyklen i förra veckan som man fixa i söndags och idag 10 meter från jobb får man punka igen, fast på framhjulet. Som tur e man ju granne med Cykelstringen så det var bara att lämna in den där för lite extreme makeover. Behövde ändå byta däcket på bakhjulet, det var rätt så sletet. Hämtar cyklen efter jobb, racer var den, kom 20 meter så fick jag punka på framhjulet igen. Så det var bara att vända tillbaka och byta slang samt däcket framtill. Så nu har man två nya däck, smalare än dom jag hade innan så nu går det ännu snabbare! Ska in o duscha nu sen placera mig framför tvn och kolla när gubbarna tar sig vidare i FA-cupen.

Just det, det viktigaste var att DD kom förbi på jobb och jag fick min present, en kryddmixer, eller man kanske kallar den för en kryddkrossare =)

image78

Duktig

Då har man faktiskt varit lite duktig idag! Börja dagen med att ta på mig löparkläderna och sprang ca 5 km, inte löpt på ett tag nu så jag tyckte det var dags igen. Var faktiskt en hel del folk ute som gjorde mig sällskap. Får se hur länge jag kommer hålla på nu =) Väl hemma damma jag av min Slider Strech och körde några omgångar med den, och ja jag kommer ha träningsvärk imorrn. Efter det har man fixat punkteringen på cyklen samt trimmat upp den med lite 5-56, har även hunnit med att dammsuga lägenheten. Ska fixa lite mat nu, nyttig kommer man vara ska göra en kycklingsallad!

image77

ASUS is the shit!

Asus gör grymt bra produkter!








Ja jag vet...

Att jag e sämst på att uppdatera. Men det har faktiskt inte hänt så mycket på sista tiden, jobbar, hem, sova, jobba hem sova osv. Men nu e man ledig 3 dagar så jag ska nog hinna uppdatera lite då.
Kan iaf säga att vi har haft vakthund på jobb denna veckan, en riktig farlig en som ni ser på bilden nedanför =)

image76

RSS 2.0