Carling Cup

Då va vi vidare i cupen, inte den viktigaste av cuperna men ändå bra att man gått vidare. Tur Stevie var med och visade vägen med sitt patenterade skott!

image48

Badminton

Järngänget var samlat igen för lite badminton spel, bara Stenen som fattades...Va längesedan man spela men lite takter satt kvar. Fanns några härliga dueller men dom bästa var ändå mellan Danne och Robban framme vid nät. Väldigt aggresivt spel! =P Detta får vi göra om gubbar!

image47

Makin da food

Meckar lite mat, ett par fina kycklingfilér i ungnen. Hemligheten är att dom ska inte tina utan sätt in dom frysta men smörj in dom med en massa olja så kommer dom bli saftiga och goda. Tar lite längre tid med det blir bättre resultat. Lite fina kryddor på det och glöm inte vitlöken, skiva den och lägg under och över filérna.




5 timmar kvar gott folk!




image43

1408

image41



Då har man kollat på den nu, får väl ok i betyg. Trodde den skulle vara mycket bättre än vad den va, där ser man hur lurad man kan bli av trailern. Ingen film jag kommer rekommendera folk att se i första hand iaf.


Kökskungen

Dagen börja med att man städa lite medan älsklingen va med sin mamma på Höganäs marknaden. Efter det parkera man sig framför tv och kolla på fotboll, uppvärmning inför den viktiga matchen imorrn. Efter det klev kökskungen fram. Fixa lite ryggbiff med råstekta potatis, brunsås och en god sallad. Öppna en flaska vitt med det va inget höjdar vin så det försvann ner i vasken. Ska kolla på 1408 sen med baby, återkommer med betyget. Det va allt för denna gången!


Trevlig kväll

Blev en trevlig kväll det här! Syster o Jimmy kom förbi med lite fin pizza från Grandissim. En lite nyttigare pizza, om det nu finns en sådan. Lite vin till det som sedan avslutades med lite whisky som man fick av Robban, chocklad, nötter fotovisning från helgen samt så kolla vi på Jeff Dunham dvdn. Så man kan säga att det blev en bra avslutning på dagen!

Fått fina kundkorgar på jobb!

DSC00281.JPG



Får hoppas att det kommer till användning =)

Fler bilder från helgen


Hej då Champions League

Då kan vi tacka för oss i denna upplaga av CL. 2 finaler på 3 år och nu kommer vi inte ens vidare från gruppspelet är sannslöst dåligt! Varför blir det så? 2 anledningar, tränarens taktik med ett jäkla dumt rotationssystem. Har man ett bra lag så ska väl det spela hela tiden så det blir samspelt och inte byta 5-6 spelare varje match. Sen att Daniel Agger blir skadad i baklinjen och Hyypiä får spela istället, andra matchen irad han gör självmål, han har gjort sitt! Får hoppas att det går bättre i ligan nu och kanske ska man börja kolla efter en ny tränare med lite andra visioner..



Naturfotografen

Har varit ute vid Barsebäckhamnen med syster och Jimmy och fotat lite. Fick låna en av deras systemkameror, en snabb kurs i manuell fotning med en sådan kamera sen bar man iväg. Skoj, man kan trixa o mixa rätt så mycket med den. Kommer lägga upp några bilder sen ska bara överföra dom från kameran, e ju rätt så stora bilder, 100mb st. Men ni kan hålla tillgoda med några som jag tog med min trotjänare Ixus 900Ti.


Det lilla halsbandet!


Tobbe har köpt sig ett litet halsband!



Trevlig fest som vanligt, massa folk, hög volym, god mat och dricka. Brukar vara så hos familjen Nilsson!

E det fest eller??

DSC00275.JPG
E det fest eller??

Merseyderby del 1

Dagens händelse Merseyside derby mellan Everton och Liverpool! Matchens stora hjälte Dirk Kuyt. Efter en fint självmål av Liverpool så blir ändå vinst 2-1. Två straffmål av Dirk Kuyt det sista i 92:e minuten efter Phil Neville agerat extra målvakt. Go seger det här, hoppas det fortsätter nu! Fast dagens stora fråga var ändå hur kunde Benitez byta ut kaptenen Gerrard!! Hans förklaring var att Gerrard spela med för stor passion och dom behövde lugna ner sig lite på plan. Vi snackar DERBY, står 1-1 och andra laget har en man mindre då är passion det som behövs!! Väldigt konstigt beslut, men vi vann iaf!



YOU´LL NEVER WALK ALONE

Lurade

Som jag nämnde innan idag så hade min polare lite problem med sitt nätverk o jag skulle titta in o hjälpa dom. Jag kommer dit o ska fixa till det men ser direkt vad problemet är. Dom gick till en viss datorbutik på S Stenbockgatan och sa att dom ville ha en grej dom kan använda och lana med. Inga problem, fick en produkt o så va dom nöjda. Grejen är det att idioten i datorbutiken har sålt dom en Access Point, ingen router som dom behöver. Alla som vet lite om nätverk vet vad skillnanden är. Så det va bara att packa ner den och lämna tillbaka den imorrn, jag fick dock mig en öl för besväret så man ska inte klaga!

After work

image4


Inte helt fel med en kall en efter dagens jobb, lite mys är bra för kroppen. Ska mecka lite mat, packa upp tvätten, fixa lite andra saker sen hjälpa en polare med sitt nätverk om han inte redan har fixat det innan jag e klar.


SKÅL!

Mat

Inget speciellt som har hänt idag, jobbat som vanligt. Haft en diskussion med en rolig kund som "vill känna att vi tar hand om honom" Det tyckte jag att jag gjorde iaf. Väl hemma har man inte gjort så mycket, installerat Football Manager 2008 och spelat det ett tag, farligt spel man fastnar timmar framför datorn. Hör att baby kollar på Du är vad du äter. Klarar inte av det programmet eller rättare sagt programledaren. Enligt henne kan man i praktiken inte äta eller dricka nått. Blir så arg när jag hör henne pratat om det ena o det andra, så länge man motionerar då o då kan man f*n äta vad man vill. Visst sen ska man inte överdriva som vissa i det programmet gör, kränger sjukt mycket onyttiga grejer men jag stör mig på henne ändå!
På tal om mat så fixar älsklingen lite mat så man kan ha med sig till jobb imorrn, hon e snäll =)

Crazy Rob drar till Skottland imorrn över weekenden för att hälsa på flickan och lämnar mig ensam med kidsen på jobb, tråkigt. Men o andra sidan skulle han köpa en fin whiskey till mig så man ska inte klaga.
Allt för denna gången, saaaar vi!

Då va det min tur att sortera följesedlar på jobb

DSC00271.JPG
Då va det min tur att sortera följesedlar på jobb

Dagens kvällsbild

DSC00270.JPG
Dagens kvällsbild

Jaha..

Då va det väl dags för Brucan o ge sig in med det här o blogga, får se om man kommer vara duktig på uppdatera eller ej.
Händer väl inte så mycket just nu, jag o Robban håller ställningarna på jobb. Dirty va o hälsa på med massa fina presenter!

Har annarsgått lite tidigare från jobb o handlat lite sen varit hemma och kollat på CSI avsnitt 3 samt Jeff Dunham - Spark Of Insanity, riktigt skoj ståuppare med dockor, kolla in http://www.jeffdunham.com/.

Allt för denna gången!

RSS 2.0