Lite nya prylar

Då har vi varit på en liten shoppingrunda idag. Planen var att vi skulle kolla lite först men det sluta med att vi köpte allt idag. Skulle iaf kolla på ett nytt matbord, större än det vi redan har. Vi hitta ett på Ekebymöbelaffär, bord och 6 stolar. Sen köpte men även ett Nintendo Wii, tänkte det kan vara skoj o ha det. Avsluta det hela med en ny tv, skulle ju kolla på den LG:n som jag skrev om för nån dag sedan sluta med att jag köpte denna istället. Grymt mycket bättre tv och snyggare!


Så jävla bra!

Karatekicken e guld!


image259

Veckans partylåt!

Veckorna går snabbt, redan fredag igen...helt sjukt!



Alex Gaudino - Watch Out (Radio Edit)

Bilder från nån veckan sen

Såg att jag hade glömt lägga upp lite bilder från när jag hade lånat EOS 20D:n så dom kommer här. Dom säger sig själv så man behöver inte sätta en kommentar på varje =)


After Work!

Körde lite After Work idag, varit en hel del o göra på jobb men det börjar lugna ner sig lite nu. Tyckte att vi förtjäna en After Work då. Var på La Plage och käka lite god mat. Börja med räkor i påse med kaprismajonäs och chiliaioli. Sen efter det blev det en Burgare, med alla tillbehör osv. Till dessert körde man en Luxury Pears Moijto och avsluta det hela med en whisky. Rätt så lyckad kväll med andra ord. Nu ska man nanna kudde, saaaaar vi!!


image241

Dagens bild!

Den fick man av Kj idag, fotbolls EM närmar sig och rivaliteten mellan supportrarna hettar till! Han var väldigt nöjd med sitt konstverk.


image240

Massage!

Det e inte helt fel med massage, varannan måndag har man lyxen att få det på jobb. Hon kan sina grejer, ibland känns det som hon har 5 händer, kör rygg, armar, ben, händer, ansiktet och huvud, som sagt inte hetl fel.


Sen ska man nog ta o köpa sig en ny tv, fråga är vilken man ska ha. Ska kolla på denna i helgen iallafall. Har ju LG i sovrummet så man får nog köra på samma.

Gårdagen!

Jobb som vanligt, flyter på bra nu. Sen var man även på bio och kolla på Jonsey filmen. Träffade även Jesus av alla personer där! Tog några öl innan filmen på Dickens, filmen var bra tyckte jag. Robban var ju inte så nöjd med den, bara för han inte e en inbiten Jones fan ;) Slutet kunde dom dock ha gjort bättre, så ett litet minus på det. Efter det tog vi några öl till och spela lite biljard innan man begav sig hem.

Ikväll e man bjuden till Mölleexpressen, I like! Sen efter det ska man bege sig till Kj där han ska visa upp sin polska flicka =)

image238

Sen har vi en bild till på dessa katter!


image239

Försenad Veckans Partylåt!

Lite sen med låten efterosm jag typ inte varit hemma på hela dagen igår, sen när man väl var hemma palla man inte fixa det, men den kommer här nu istället!



Public Enemy vs Benny Benassi - Bring The Noise Remix (Pump-kin Remix)

Sunny sunday

Visst var det solig idag, men dock inte så varmt. Kalla vindfronter men det stoppa oss inte för att köra lite grillning hos Marko. Följde även med honom till k rauta för att köpa en elhäcksax tills hans massiva häck (snackar inte om hans röv nu). KJ, Pawe, och fransmannen dök upp också, blev lite fotboll på gräsmattan innan maten. Efter det satt vi och kolla på Semi-Pro, alla som gillar Will Ferrel kommer tycka om denna filmen! Sen har man även kollat på det senaste CSI avsnittet, hade lite på känn att nått dramatiskt skulle hända en av dom i teamet och jag hade rätt.



Veckans partylåt Bonus Edition!

Eftersom DD säger att denna veckan låt inte räknas för den redan har varit på bloggen får jag väl lyssna på honom och smacka in en annan låt, duger denna?



Bloodhound Gang - Ballad Of Chasey Lain

Veckans partylåt!

Varit ute en sväng samt tagit en massa foto med den "avancerade" kameran, kommer upp under morgon dagen, här kommer veckans partylåt iaf!



Daft Punk - Harder Stronger Faster (Alive 2007)

Lite bilder!

Rensa lite bland bilderna på datorn, hade faktiskt en hel del fina bilder från när man var och fota vid Barsebäck. Dom är rätt så stora så det går inte så bra att lägga upp dom här...

Men det är bara till och gå in på denna sidan så kan ni kolla på dom där!

Dagens äventyr!

Skoja att dagarna går snabbt nu för tiden, redan fredag imorrn! Jobbet går fint det med, jag o Jonas har hållt ställning idag eftersom syrran o Jimmy varit på möte hela dagen. Lekt med Photoshop och Illustrator, fixat en hel del fina saker som ska upp på vår tv. Efter jobb var man på Mezo med Marko och käka lite god mat, träffa DD och Paul. Dom skulle iväg o träna, duktiga killar det där =) Man kanske ska ta upp löpningen igen??

image230

Musik!

Går det leva utan den? Undrar hur världen hade varit då, en tråkig plats is for sure!

Just nu körs dessa 2 låtar rätt så hårt här hemma!


Order status: SHIPPED

Så då var mina saker "på väg". Frågan e hur dom gör, matchtöjan släpps inte förrens den 22:e maj. Kan vara att alla dom andra sakerna skickas nu och så kommer den sen, men så snälla e dom nog inte. Håller inte att det ska ta så lång tid, Stenen har det bra med leveranser 2 dagar efter beställning...



Sämst, ja jag vet!

Inte varit duktig på att uppdatera ja jag vet, har dock inte haft nått speciellt att skriva om. Händer inte så mycket, jobbar, kommer hem fixar mat eller så fixar Maria det. Har under tiden på nya jobbet bara missat 1 dag att INTE ha med mat! Kan ju inte skriva så mycket om jobb eftersom det e classified...Flytten närmar sig iaf, bara 1 månad kvar nu, sega är att fixa all pappersarbete och anmäla till allt och alla att man flyttar. Hitta lite bilder på mobilen, alltid lika skoj, sen undrar man varför fota man det.
Dagens mat bestod av vitlök-chilli marinerad ryggbif, ungstekt potatis och en god sallad!


Veckans partylåt Bonus Edition!

Då gör vi ett nytt försök, blir detta bättre Robban =)



CJ Stone - The Sun Goes Down

Veckans partylåt!

Då var det fredag, veckan har gått grymt snabbt och här kommer veckans låt!



Izabelle - Jag Fantiserar Om Dig

Hummer!

Går smidigt på jobb, massa o göra hela tiden men man kommer in i det hela nu. Får jobba med lite roligare saker nu efter man lekt lite vaktmästare första dagarna. Även varit på banken idag, skrivit på lite papper och fått lite mer information så nu är det bara till och vänta på flytten! Sen är det fest =) Stanna kvar lite längre på jobb och tog igen lite tid så man har man mer tid imorrn med viktigare saker, jobbar ju inte helger mer så det måste fixas imorrn =) Efter jobb tyckte vi att vi skulle ner på Norra hamnen och äta lite god mat, gick ner till Smaka och käka lite hummer, inte helt fel det =) Fast det va lite meckigt att få ut köttet ur klorna, men helt klart värt det, godaste köttet!

Btw Stenen, vilken lirare!

Jocke säger: fan jag MÅSTE snart fixa en städerska här hemma..
 
Bartek säger: du e så kass på städa, jag hoppas att du kan hålla rent på ditt kontor nu när du har fått nya möbler

Jocke säger: ha ha

Jocke säger: ja nu har det börjat lukta skumt i köket.. vad gör jag då: JO jag sitter här vid dator med öppen
balkongdörr...

Bartek säger: du e så knäpp

Bartek säger: släng soporna

Bartek säger: eller så har du spillt något nånstans

Jocke säger: ja jag får fixa det imorrn

Jocke säger: nä det är nog soporna

Jocke säger: jag har ju varit förkyld och inte kännt nåt förrens nu..

Va säger man? =)

Humor!



Dags och nanna kudde nu, saar vi!

Dags att panta!

Ser att påsen med panten är rääääääääätt så full nu. Dock inte min grej att gå och panta...
Älskling får fixa det imorrn eller så får jag leta reda på katten nedanför så hjälper han säkert mig.

image224

Lolcats is tha shit!

Bilder

Tänkte smacka upp lite bilder på nya lägenheten =)



Gott med en riktig balkong där solen skiner hela eftermiddagen, samt en bra kök, viktigt!

Reklam? Nej Tack!

Någon som inte vill ha reklam, förklarar det på ett speciellt sätt =)

image211

Köpt lägenhet!

Då har vi köpt lägenhet nu, en 3:a på 82kvm på Ättekulla. Ska bara fixa det sista med banken på torsdag, skriva på lite papper osv. Syster och Jimmy köpte sig ett hus, och så var dom så snälla och fråga ifall vi ville köpa deras lägenhet. Bra deal för oss alla, men mesta för oss eftersom dom kommer lämna kvar lite saker, bla tvättmaskinen och torktumlarn =) Så den 20 Juni är det planerat att vi flyttar! Ingen som vill hyra en 3:a?? 3 månaders uppsägning på Akelius...Surt och behöva betala 2 hyror om dom inte lyckas hitta nån som vill flytta in tidigare.

Dagen middag bestod av pasta, pastasås, rökt skinka, körsbärstomater och fetaost!

image210

Helgen!

Varit sämst på uppdatera sista tiden. Ska skärpa mig nu. Helgen har varit och den kan sammanfattas med ett ord: Mat. I fredags var vi bjudna hem till Filles brud. Det var vi och ett par till. Lugnt kväll som sagt med lite mat och dricka. Hon bor gatan bakom oss så det var inte långt man fick gå hehe. Lördagen bjöd vi på mat, Ida och Andreas var här. Jag var dock inte kökskungen utan Maria fixa maten, jag fixa salladen. Hon har blivit duktig på att laga mat nu =) Idag gick vi på en runda genom stan, köpte mig en ny parfym. Sen var det dags att inviga den nya grillen, så idag var jag kökskung!



Försenad Veckans Partylåt!

Glömde bort låten i fredags, men den kommer här nu. Uppdaterar lite mer sen efter fotbollen!



Brothers Johnson - Stomp

RSS 2.0