Erik rockar loss!

DSC00410.JPG
Erik rockar loss!

Ålen e ännu mer full

DSC00409.JPG
Ålen e ännu mer full

Ålen e full!

DSC00408.JPG
Ålen e full!

Tabasco drinkar på G!

DSC00401.JPG
Tabasco drinkar på G!

Tunga grejer!

Var på City Gross med Ålen och Erik. Skulle handla lite mat och blandevatten. Köper alkoholfri cider och det bästa är att Erik får visa leg!! En ung blond flicka som satt i kassan, vi antar att det var hennes första dag på jobbet. Vi garva rätt så mycket!

image159

Tunga grejer detta!


Veckans partylåt!

Kör vidare på dom klassiska låtarna!



Fragma - Toca´s Miracle

Tacos time!

DSC00386.JPG
Tacos time!

Monkey Kick Off

Sådana här spel är farliga, kan spela hur länge som helst samt blir man arg när det inte går bra. Jag fick iaf 4118 meter och med det var jag på 248:e plats, för mig han som låg etta hade 5500 meter eller nått sånt.

Games at Miniclip.com - Monkey Kick Off Monkey Kick Off
Play this free game now!!

Sen kommer bilden på den mexikanska plankpizzan. Grymt gott!




Whisky drickarn

DSC00381.JPG
Whisky drickarn

Tråkigt väder...

Varit ledig idag. Inte många knop på mig under dagen. Kasst väder, då pallar man inte göra något. Sen jobbar Maria så man har varit hemma ensam. Haft iaf varit ute men bara till affären och handlat lite mat. Passa på att kolla lite film. Blev 300 och Meet The Spartans. 300 har man tänkt se ett bra dag, sen har man i praktiken sett hela eftersom vi spelar upp den på tv:na på jobb. Bra film det där och den andra var kul. Kommer väl placera mig framför tv resten av dagen. Saaar vi

image153image154

Veckans partylåt!

En gammal klassiker, dock fungerar den fortfarande!



Stardust - Music Sounds Better With You

Lat kökskung

Man tar det man har, denna gången blev det lite röktskinka, körsbärstomater och jalapenos. Skiva det fint sen köra allt i stekpannan. Gick hur bra som helst =)

image152

Helt sick!

Trodde det skulle vara slut med den här snön, men så fel man har. Sägs att det ska hålla i sig hela påsken, håller inte...


Bruce på G!

DSC00364.JPG
Bruce på G!

spriten flödar

DSC00362.JPG
spriten flödar

Gott med fin mat

DSC00360.JPG
Gott med fin mat

Veckans partylåt!

Det var det dags igen gott folk!



Tom Snare - My homeworld

Bil

Funderar på att man kanske ska skaffa en bil. Finns en hel del och välja mellan. Har dock blivit sugen på 2 st. Dodge Caliber och nya Mitsuishi Lancer. Lancer är snyggare invändigt, lite sportigare. Caliber har grym front samt e det en halvkombi. Kan vara bra o ha när man väl skaffar barn. Robban o jag funderar på att testköra dom nästa vecka, får se hur det blir med det.

image142

image144

Hockeykväll

Då har slutspelet börjat. Robban var förbi och kolla på hockeyn. Så nu ett tag framöver kommer det bli en hel del hockeykvällar! Säker vinst med 4-2 ikväll och en fin kebabrulle på det. Fast både min o Robbans palla inte trycket, tur att det inte var några damer i närheten =)

Hur säkert som helst!

Jobb idag efter 3 lediga dagar, hade en del o mecka med på jobb men det var egentligen inte så farligt som det såg ut. Racer stängning idag eftersom Börda skulle med bussen, vilket betyder att jag får köra honom på racer cyklen. Vi har lyckats varje gång än så länge! Sen cykla man iväg till polare fö att kolla på fotbollen. Blev tacos och nån öl på det, samt ett vackert mål av den bästa anfallaren i världen!

image141

Välkommen...

DSC00359.JPG
Välkommen...

Gott med mat!

Då har man varit ledig idag, inte helt fel. Början dagen med att hämta Marias pappa på flygplatsen, så nej jag ska inte på semester Robban =) Efter det käka vi lunch på thai restaurangen på Knutpunkten. Köpte mig ett par nya jeans, nästan alla mina har gått sönder vid pungen. Fika på jobb hos syster och Jimmy. Bestämde då att vi skulle ut och käka på kvällen. Skulle till Teaterkatten men dom hade stängt på måndagar, och efter gått rundor o checkat läget på olika ställen hamna vi på Olssons Skafferi. Blev en god pasta där, dom andra tog en carbonara medans jag körde på gnocchi med scampi. Fick även en konjak på köpet eftersom han blanda ihop det hela, skulle egentligen ha en whisky =)


Drar på semester, saaar vi!

DSC00353.JPG
Drar på semester, saaar vi!

Tacos och Rambo IV

Hade lite folk över idag, blev lite tacos och Rambo IV. Rätt så köttig film kan jag säga. Den va ändå helt ok, kan man inte tycka om Rambo? Är ledig imorrn med så det kanske blir en till film, Saw IV. Får se om vi pallar kolla på den ikväll annars får vi ta den imorrn.

image134

Gårdagens äventyr

Börja dagen med att vara kökskungen, fixa mat så att baby kunde ha med sig till jobb. Senare drog man till en polare på fotboll och öl. Säker vinst som vanligt och jag kan helt äligt säga nu att Torres är världens bästa anfallare för tillfället! Efter det gick man till Paul för att dricka vidare. Skulle bli grill på balkongen men ingen palla mecka upp grillen. Som vanligt drog dom ner till stan medans jag cykla hem =)


Digitally Imported

En bra webbradio sida, finns en uppsjö med olika genre. Så nått ni tycker om bör ni hitta där, annars kan ni inget om musik =)

image122

Skulle ni ändå inte hitta nått kan jag rekommendera Rev Theory - Light it Up, riktigt bra låt.

Action på Nytorgsbacken

Får ett samtal från Fille som undrar om det brinner hemma hos mig, jag svara neee inte vad jag vet. Går ut på balkongen och tittar ner i gatan och ser brandbilen och ambulans. Vi går ut för att checka läget och det visar sig att vissa inte kan tvätta, eller rättare sagt hantera en torktumlare. Fick förklarat av en liten kille att det var hans syrra som inte kunde tvätta och att han skulle spöa henne om det var hans kläder som brann upp. HD har redan snappat upp infon.

image121

Robins

Kan man inte tycka om det programmet? Säsongsavslutning ikväll med Felix Herngren och Björn Gustafsson, riktigt bra. Sen får man inte glömma bort Zlatan heller.


image120

Veckans partylåt!

Då var det fredag igen och dags för en ny partylåt!



Britney Spears - Gimme More (Paul Oakenfold Remix)

Shirtstore

Då har man äntligen fått sina tröjor från Shirtstore. Dom har en hel del fina grejer, nästan för mycket och välja mellan. Lär handla fler tröjor i framtiden.


Meckarn

Tänkte det var dags att rensa till datorn lite, samlas ju en hel del damm i den efter ett tag. Så det var bara att langa fram luft på burk o köra igång. Annars händer inte mycket, lite folk på jobb, mycket dötid, men o andra sidan finns det alltid saker man kan fixa och mecka med, så man kan hålla sig sysselsatt om man vill.


Inget roligt...

Väder att cykla i..

image112

Va e det frågan om?

Mars och det snöar, vill ha vår och värme nu!

image110

image111

Lite böcker

Köpt mig lite böcker, fick ju passa på under bokrean. Så nu kan vi ha samlig hemma hos mig eftersom man kommer ha koll på bra whisky, goa drinkar samt vilka filmer man ska se!

image109

Fina fans!

image108


You´ll Never Walk Alone, eller va säger du Stenen?

Kalojs igen

Då var man på födelsadagsfest igen, dock lugnare än igår. Käka lite god mat och avsluta med whisky. Man e ju ledig imorrn så jag tyckte det var ok =) Så det var vad jag har gjort idag, hann iofs se gubbarna vinna med 3-1 oxå. Viktigt.

Tips:
Amy Winehouse - Back To Black
Bra album

50 års fest

Då har man precis kommit hem fårn 50 års fest, lika skoj som vanligt med glatt folk som kan bjuda på sig själv. Massa musik, dans och lite kareoke. Får väl gå o lägga sig nu eftersom man ska på nytt kalas imorrn, tur man e ledig på måndag =)

Tycker själv man har varit duktig med en del inlägg på sista tiden, dock så verkar folk skita i det eftersom ingen skriver inlägg förutom Börda B och Crazy Rob, så man kan lika gärna bara lägga ner det hela....

RSS 2.0