Absolut

Hade en liten vodka provning igår hos Fille, hade 6 st olika smaker. Kom fram till efter lite debatter och Google att det finns 21 smaker. Så det e dags att inskaffa sig dom man inte har smakat än.
Idag har man bara kollat på fotboll, Liverpool spelar just nu, 15 min kvar o det e fortfarande 0-0. Får väl vänta till sista 5 som vanlig för att dom ska göra mål....



Grattis till mig!!

Då har Bruce blivit hela 27 år nu =)



Kan inte hålla på så här mer...

Man blir ju 10 år äldre för varje match Liverpool spelar nu för tiden. Blir ju bara värre och värre hela tiden, först 83:e min sen 85: och 94:e och nu 118:e. Visst e det bra att dom vinner dessa macther, men det tar på kroppen. Kanske dags att vinna lite titlar när man har denna turen??


Slappe söndag

Inte varit många knop på mig idag, mer eller mindre suttit i soffan och kollat på fotboll eller annat hela dagen. Sen måste jag ta o formatera om datorn, beter sig konstigt. Alltid lika segt o göra det på ens egen dator, tar ju inte lång tid att formatera  men all efterjobb tar tid, för att få den exakt som man vill.
Sen passa vi även på att käka lite kräftor på kvällen, najs =)


Namnsdag

Bartolomeus är ett mansnamn, som hör till de allra ovanligaste namnen, men som ändå har en plats i almanackan. Besläktade namn är Bert och Bertil. Bartolomeus var en av Jesu lärjungar.
Det fanns bara 43 män i Sverige vid namn Bartolomeus den 31 december 2005, varav 5 med det som tilltalsnamn.
Detta gör det till det ovanligaste namnet i almanackan.
De senaste åren har enstaka personer fått namnet, men endast som andranamn.

24 augusti. Datumet kallades förr Barsmäss och räknades som början på hösten.

Så nu vet ni det med =)


Sen får man även säga stort GRATTIS till Stenen som blir typ 100 år idag!!!



Steve Gerrard Gerrard...

.....He passes the ball 40 yards
He's big and he's fuckin hard
Steve Gerrard Gerrard


Vilken hjälte!!





Conan!

Kan man inte tycka om Conan filmerna? Kultfilmer! 26 år sedan den först filmen kom ut och så blev Arnold kändis. 2 år senare kom den andra filmen, dock var det samma år som Terminator släpptes så den blev inte en lika stor hit. Ska kolla vidare på filmen nu eftersom den visas på tv3 sen ska man sova.



Veckans partylåt!

Det e fredag och dags för veckans partylåt, blir en liten nostalgi resa denna gånegn =)




Cheap trick - Mighty wings

Givet!

Givet är att man kommer handla en del bebiskläder nu, vet inte om det är en pojke eller flicka än. Jag vill veta men inte Maria, så man får se hur det blir med den saken. Fördelen är dett det finns Liverpool kläder både för pojke och flicka, t.om mer för flicka. Detta kommer iaf inskaffas =)





Detta har man redan köpt!



Comeback!

Kör en comeback på bloggen, får se hur duktig man kommer vara framöver! Var ju ett tag sedan sist så det har hänt en hel del saker. Får att köra en liten summering, jobbet flyter på bra, kommit in i det hela nu och man sköter egna projekt nu. Varit på koncert, Takida, här om dagen och det var ok. Sen har vi köpt oss en bil, racer! Hyundai Accent -02. Kan se på bilderna nedan att nya fälgar är ett måste =) Sen den största händelsen är att man ska bli pappa! Japps det kommer en liten Bruce i mars månad!
Så där har ni en snabb summering och det var allt för denna gången.



RSS 2.0